Lapuakedjor

Välj en partner som kompromisslöst väljer hållbarhet och kvalitet
1

 

 

De mest hållbara kedjelösningarna
2

 

 

Tillverkas

från början till slut

I Finland

3

 

 

Lång erfarenhet från olika industriområden

  

Lapuakedjan är hållbarast

Standarderna bestämmer att kedojrna ska se likadana ut

Kvaliteten uppstår ur Lapua-ketjuts ständiga produktutvecklingsarbete

 

Vi har utvecklat egenskaper som förbättrar hållbarheten i kedjans kritiska punkter, genom att redan från början dra nytta av tekniska lösningar.

 

De nya förbättringarna överskrider klart standardernas krav och ingår i alla Lapua-kedjor.

 

Maskinerna och kedjorna måste producera

Den exceptionellt långa livscykeln grundar sig i förstklassiga västerländska material, de bästa härdningsmetoderna och en produktion som helt och hållet sker i Finland.

 

Vi behärskar tillverkningen av varje länk i kedjan och känner till dess ursprung.

 

 

 

Stark och pålitlig tillverkare

En nästan 70-årig tradition garanterar pålitlig tillverkning och mångsidig erfarenhet av olika slags industri.

 

Kedjelösningar från Lapua kedjor roterar i många olika anläggningars viktigaste komponenter.

 

Lapua kedjors största kundgrupper är sågverksindustrin, massafabriker, pappersfabriker, värmeverk och kraftverk samt processindustrin.

 

 

Årtiondens erfarenhet-

dagens teknologi

 

 

Lapuakedjornas och Lapuakedjor AB:s historia kan spåras bakåt till 1947, då kedjetillverkningen i Lappo (fi. Lapua) inleddes.

 

Under hela vår nästan 70-åriga historia har samma sanning gällt: alla kedjor ser likadana ut och det syns inte utanpå vilken som är bäst.

 

Företagen har nu börjat intressera sig för optimering av användningsgrad och produktivitet framför kostnadsminimering. Inom industrin har man noterat att ingen blir rik på att spara.

 

Den som vill ha konkurrenskraft och resultat måste satsa på rätt saker. Maskiner, kedjor och andra komponenter måste vara produktiva. Lapuakedjans egenskaper medför låga livscykelkostnader och den klarar alltid av en nogrann jämförsele.


 

Lapuakedjans exceptionellt långa livslängd bottnar i förstklassiga västerländska material, de bevisligen bästa härdningsmetoderna och den omsorgsfulla monteringen. Varje länk i kedjan har lika hög kvalitet och är lika hållbar.

 

Lapuakedjorna tillverkas alltid från början till slut i Finland. Kedjorna och dess delar produceras i vår fabrik i Lapua, Finland. Vi har fullständig kontroll över varje länk samt full kunskap om dess ursprung och kvalitet.  

 
 
””Viktigast för oss är att förstå kundens behov och skapa rätt kedjelösning för dem. Lapuakedjan håller där andra brister!”
Tomi Ulvila

Kvalitets- och produktutvecklingsdirektör 

VÅRA KUNDER

Välj hållbarhet.

FRÅGOR OM KEDJOR?

Ring +358 6 435 1200