Toimialakohtaiset ketjuratkaisut


Sahateollisuus

Kuljetinketjut, ketjupyörät ja johteet ovat keskeisiä komponentteja sahalaitosten toiminnassa. Sahaketjujen on toimittava mahdollisimman vähäisellä huollolla eikä yllättäviä toimintakatkoksia saa tulla.

 › Lue lisää 


Selluteollisuus

Sellun valmistuksessa käytettävät prosessivedet voivat ruostuttaa ketjua. Laadukkaista raaka-aineista parhailla karkaisumenetelmillä valmistetut ketjut ovat pitkäikäisiä.

 › Lue lisää 


Paperiteollisuus

Paperitehtaiden lamelliketjut ovat pitkäikäisiä komponentteja. Niiden merkitys huomataan vasta, jos toiminnassa ilmenee ongelmia.

Meillä on erittäin laaja kokemus yhteistyötä suomalaisten laiterakentajien ja paperitehtaiden kanssa, joka on auttanut kehittämään erittäin pitkäikäiset ketjut mm. rullan käsittelyn eri vaiheisiin.

 

› Lue lisää 

 


Lämpövoimateollisuus

Lämpölaitokset toimivat usein pienellä miehityksellä, ilman omaa huoltohenkilökuntaa ja kellon ympäri. Siksi kuljetinketjuilta vaaditaan poikkeuksellisen kovaa kestävyyttä ja toimintavarmuutta. 

 › Lue lisää 


Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuuden vaatimukset kuljetinketjuille vaihtelevat erittäin paljon. Kuljetettavien materiaalien, olosuhteiden ja ketjunopeuksien kirjo on erittäin laaja. Yhteinen nimittäjä on katkeamaton tuotanto. Prosessin ollessa käynnissä ei suunnittelemattomia tuotantokatkoksia saa tulla.

 

› Lue lisää 


Hake- ja turveautot

 

Peräpurkavissa hake- ja turveautoissa ketjut ovat erittäin vaativassa olosuhteessa. Kuormaa purettaessa ketjulle kohdistuu erittäin kovat voimat ketjupyöriltä. Puuperäisiä aineita kuljettaessa olosuhteet ovat tyypillisesti korrosoivia, mikä altistaa ketjut kulumiselle ja jumiutumiselle. Olemme kehittäneet tähän tarpeeseen täysin oman tuotteen.

 › Lue lisää 

Ketjujen ominaisuudet

Varmat ketjut ovat edullisimmat

40 prosenttia standardin vaatimusta korkeampi murtolujuus kokoluokasta M224 ylöspäin.

Erittäin kovaa kulutusta kestävät läpikarkaistut tapit ja holkit. Holkit karkaistut myös sisäpinnaltaan.

Jälkivoitelurei’illä ja voitelulla kymmenien prosenttien säästöt elinkaarikustannuksissa.

Holkit ja rullat valmistetaan saumattomasti putkesta.

Erittäin laadukkaat raaka-aineet ja karkaisumenetelmät.

Myös sisäpinnaltaan karkaistut holkit.

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200