Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vilkas messusyksy 2022 sai jälleen alan tekijät liikkeelleVilkas messusyksy 2022 sai jälleen alan tekijät liikkeelle

Kuva: Lapua-ketjut osallistuu alan messuille yhteistyössä Ketjumaailman kanssa.

 

 

Koronan ja vaihtelevien rajoitusten kurittamien vuosien jälkeen 2022 on ollut havaittavissa virkistävä muutos kun messutkin saatiin jälleen normaalisti järjestettyä ja myös ihmiset uskaltautuivat liikkeelle hyvin. Lapua-ketjut osallistui syksyllä -22 yhteistyössä Ketjumaailman kanssa Alihankinta- ja Energiamessuille.Tapahtumien kävijämäärät olivat kohtuullisen hyvällä tasolla.

 

Messuilla tavataan perinteisesti vanhojen tuttujen lisäksi paljon uusia henkilöitä ja nykyisen kattavan ketjutuotevalikoiman puitteissa myös kokonaan uusia teollisuuden aloja tai tahoja, jotka käyttävät tuotannossaan erilaisia ketjuja. Myös henkilövaihdokset ja työtehtävien kierrätys on nykypäivää ja messuilla on hyvä mahdollisuus tutustua erilaisiin teollisuuden komponentteihin, niiden valmistajiin ja vertailla niiden teknisiä ominaisuuksia.

 

Kokonaisuutena vuosi 2022 on ollut Lapua-ketjuilla sopivan kiireinen. Jatkuvilla investoinneilla konekantaan ja tuotannon tehostamisella on puolestaan pystytty vastaamaan hyvin kasvavaan kysyntään samalla parantaen toimitusketjun joustavuutta. Materiaali- tai komponenttipula ei ole myöskään aiheuttanut ongelmia kun varastomääriä on kasvatettu ja materiaalien tilauksissa tehty ajoissa ennakointia sekä huomioitu myös tuotantomäärien kasvu.

 


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200