Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uusi sinkopuhallus nopeuttaa sivulevyjen valmistusta korvaamalla pesun ja rummutuksenUusi sinkopuhallus nopeuttaa sivulevyjen valmistusta korvaamalla pesun ja rummutuksen

Lapua-ketjuilla on haettu kokemuksia uudesta sinkopuhalluslaitteesta, joka on sijoitettu suoraan sivulevyjen valmistuksessa käytettävien epäkeskopuristimien perään. Laitehankinta on osa suurempaa lay out -muutosta, jolla pyritään tehostamaan tehtaan läpivirtaavuutta ja nopeuttamaan yksittäisiä valmistusvaiheita. Sinkopuhallus puhdistaa sivulevyistä valssihilseen ja leikkausnesteen sekä samalla poistaa terävät reunat. Laitteella voidaan siis korvata perinteinen pesu ja rummutus.

 

Kokemukset loppuvuodesta 2019 käyttöönotetusta laitteesta ovat olleet erittäin positiivisia ja näiden perusteella vastaavia laitteita tullaan hankkimaan lisää ainakin yksi jo seuraavan talvikauden aikana. Sinkopuhallettuun sivulevyyn jää myös parempi jälki jo tavaramerkiksi muodostuneesta Lapua-ketjujen Laser -merkinnästä, jolla asiakas voi varmistua tuotteen alkuperästä ja laadusta.


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200