Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uusi ketjujen huolto- ja asennusohje julkaistuUusi ketjujen huolto- ja asennusohje julkaistu

 

 

 

Myös parhaiden ketjujen kohdalla, oikein tehty asennustyö ja huolto takaavat ketjun toimivuuden sen koko kestoiän ajan. Tämän vuoksi Lapua-ketjut kokosi ohjeen auttamaan asiakkaitamme yleisimmissä ja tärkeimmissä huomioitavissa asioissa liittyen ketjun asennukseen, seurantaan ja huoltoon.

Lapua-ketjujen Tuotekehitys- ja laatupäällikkö Tomi Ulvila näkee oppaan sisältämät ohjeistukset erittäin tärkeinä. ”Mielestäni kolme tärkeintä yksittäistä asiaa ketjun asennuksessa ja käytössä ovat oikein tehty liitos, ketjun kunnon seuranta ja ketjun voitelu”, Ulvila kertoo.

 

”Oikein tehdyllä liitoksella voidaan varmistaa korkealaatuinen ketju, jossa jokainen lenkki on yhtä kestävä. Seuraamalla ketjun yleistä kuntoa ja sivulevyjen, sekä nivelen kulumista voi ketjun jäljellä olevaa kestoikää arvioida melko luotettavasti. Ketjun voitelu nähdään usein pelkästään kustannuksena, mutta se maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin pidentyneenä kestoikänä ja auttaa välttämään turhat katkokset tuotannossa.”

 

Huolto- ja asennusohje lähetetään toimittamiemme ketjujen mukana, mutta se on ladattavissa myös nettisivuiltamme. Tästä pääset lataamaan ohjeen. Noudattamalla oppaan ohjeita voitte varmistaa ketjujenne toimivuuden. Lapua-ketjujen henkilökunta auttaa myös mielellään kaikissa ketjuihin liittyvissä kysymyksissä.

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200