Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Puu 2023 -messuilla tavataan jälleen JyväskylässäPuu 2023 -messuilla tavataan jälleen Jyväskylässä

Lapua-ketjut on jälleen mukana Puu 2023 -messuilla, jotka järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 6.-8.9.2023. Kyseessä on Suomen ja yksi Pohjoismaidenkin tärkeimmistä puualan messuista, joka kokoaa laajalti alan toimijat ja ammattilaiset yhteen. Koronarajoitusten takia Puumessut jäivät väliin vuonna 2021, joten nyt on ollut poikkeuksellisen pitkä, neljän vuoden tauko edellisten messujen jälkeen. Tämän vuoksi odotuksena on iso tapahtuma ja paljon kävijöitä.


Puu 2023 -messujen teemana on ympäristötehokas tulevaisuus, joka viestii ympäristötekijöiden tärkeydestä ja niihin kiinnitettävästä huomiosta puuteollisuuden parissa. Tämä onkin tärkeä viesti kaikille tuotantoketjun osa-alueille aina metsän omistajista korjuuketjun kautta puuteollisuuteen ja valmiiden puutuotteiden käyttäjille. Käyttämällä kestävän talouden periaatteita ja hyödyntämällä uusiutuvaa luonnonvaraamme tehokkaasti voimme hyödyntää metsiä laajasti myös tulevaisuudessa.


Tervetuloa tutustumaan Lapua-ketjujen messuosastolle (B-312), jossa esillä myös Ketjumaailman täydentävä tuotevalikoima. Ketjutehtaan asiantuntijat ovat messuilla mukana isolla porukalla ja odottavat näkevänsä messuilla paljon sekä uusia, että vanhoja tuttuja asiakkaita puuteollisuuden parista.
Muista ottaa seurantaan myös Lapua-ketjujen ja Ketjumaailman somekanavat. Kaikille somekanavien seuraajille luvassa osastolta yllätyslahja! Lisäksi arvomme osastolla kävijöiden kesken hyviä palkintoja.

 


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200