Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lapua-ketjujen tuoteperheistä löydät oikean ketjun kaikkiin kohteisiin vaatimusten mukaanLapua-ketjujen tuoteperheistä löydät oikean ketjun kaikkiin kohteisiin vaatimusten mukaan

Kuva: Lapua-ketjuilla on kehitetty useita erilaisia karkaisuja. Laaduntarkkailussa kaikista eristä tehdään hie, jonka kovuudet mitataan.

 

 

Yksi ketju ei riitä joka paikkaan. Tämä on tullut aikojen saatossa ilmi asiakastarpeissa ja kilpailukykyisen tuotteen etsimisellä eri kohteisiin ja tarpeisiin. Ketjukuljettimia on hyvin erilaisissa olosuhteissa, eri teollisuuden aloilla ja nämä muodostavatkin hyvin erilaisia tarpeita. Esimerkiksi eri kuljettimilla nopeudet ja kuormat voivat olla erilaisia ja lisäksi tulevat olosuhteet, jotka muodostuvat mm. kuljetettavasta materiaalista ja ulkoisista tekijöistä, kuten ympäristö- ja sääolosuhteet.

 

Tästä syystä Lapualla lanseerattiin 2015 tuoteperheet; Lapua Ultra ja Lapua Standard. Lapua Ultra pohjautuu perinteiseen Lapua-ketjujen tuotteeseen ja siinä yhdistyvät kaikki parhaat ominaisuudet lähes 80 vuoden kokemuksella, joka on saatu yhteisen tuotekehityksen sekä loppukäyttäjien, että johtavien Pohjoismaisten laitevalmistajien kanssa. Lapua Standard on puolestaan kehitetty vastaamaan markkinoiden hintakilpailuun, kuitenkin samalla ylittämällä standardien vaatimukset ja olemalla laadukas kotimainen perusketju.

 

Lapua Ultra on lähes rajattomasti räätälöitävissä, jolloin siitä saadaan modifioitua jokaiseen kohteeseen sopiva versio, myös kaikista haastavimpiin olosuhteisiin. Tietenkään ylimääräisiä tai tarpeettomia erikoisominaisuuksia ei kannata käyttää, sillä tämä saattaisi turhaan nostaa hintaa. Tässä Lapua-ketjujen asiantuntijat voivat olla avuksi tulemalla asiakkaan luo ja yhdessä selvittämällä kuljetinkohtaisesti tarvittavat ominaisuudet ketjulle, jolloin voimme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen säilyttäen samalla kilpailukykyisen hinnan!

Lapua Ultra -tuotteissa on jo vakiona markkinoiden parhaat karkaisut; Läpikarkaisu tai Lapua Hybrid, jotka on kehitetty eri kokoluokkiin, joissa tyypillisesti ovat myös erilaiset vaatimukset. Kaikissa Ultra -tuotteissa on siis läpikovat tapit ja holkit, jotka takaavat hyvän kulumiskeston ja tarkkaan ennakoitavan kestoiän. Tuotteessa on paljon muitakin kestoikään ja käyttövarmuuteen vaikuttavia standardin ylittäviä tekijöitä, kuten laadukkaat länsimaiset raaka-aineet, tarkat puristussovitteet, sylinterimäiset reiät sekä ketjuun laseroitu seurantanumero valmistajan logon lisäksi. Näin voit olla varma, että saat aidon kotimaisen laatuketjun.

 

Lapua Standard ketjulle löytyy myös omat käyttökohteensa. Tämä tuote on suunniteltu kustannustehokkaasti erityisesti kevyisiin käyttökohteisiin, joissa kuormat ovat pieniä, nopeudet matalia ja kuljettimen kriittisyys ei välttämättä ole korkeimmalla tasolla. Lapua Standard on myös erittäin hyvälaatuinen ensiasennusketju, jota käyttävät monet laitevalmistajat. Ketjun varastosaatavuus on hyvä ja tuote valmistetaan isoina erinä, jolloin saadaan kilpailukykyinen hinta. Lapua Standard ketjun nivelet karkaistaan omalla MFI-karkaisulinjalla, joka edustaa markkinoiden nykyaikaisinta induktiokarkaisua. Tuote on myös täysin kotimainen, kuten Lapua Ultra, eli kaikkien ketjun osien valmistus tapahtuu Suomessa omalla tehtaalla.

 

Lapua-ketjujen tuoteperheet ovat muodostuneet jo hyvin tunnetuiksi käsitteiksi ketjukäyttäjien keskuudessa ja täten myös asiakkaat itse ovat usein tietoisia mitä tarvitsevat omille kuljettimilleen. On ollut mukava huomata, että erityisesti loppukäyttäjien keskuudessa Lapua Ultra on usein toiveena jo tarjouspyynnöllä ja silloin tiedämme asiakkaan haluavan maksimaalista kestoa, joka samalla takaa edullisimman elinkaarikustannuksen pitkän kestoiän ja toimintavarmuuden kautta.

 


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200