Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lapua-ketjuille myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkkiLapua-ketjuille myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki

 

Suomalaisen työn liitto on jo yli 100 vuotta pyrkinyt kasvattamaan kotimaisen työn arvostusta ja kannustamaan valitsemaan työtä Suomeen. Nykyään näistä tunnetuin on Avainlippu-merkki, joka myönnetään tarkoin perustein yrityksille, jotka täyttävät toimikunnan valvomat kriteerit.

 

Lapua-ketjuille myönnetty Avainlippu-merkki kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta ja on myös asiakkaalle tae laadusta ja tuotteen alkuperästä. Keskimäärin merkin saaneiden tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja tämä täyttyy selkeästi myös Lapua-ketjujen valmistamien tuotteiden osalta.

 

Lisää Avainlipun taustoista ja myöntämisen perusteista voit lukea Suomalaisen työn liiton kotisivuilta. Suosittelemme myös muita kotimaisia tekijöitä lähtemään mukaan ja todistamaan korkean työn laatua Avainlippu-merkin avulla ja tekemään Suomalaista laatua entistäkin tunnetummaksi myös ulkomailla.

https://suomalainentyo.fi/kuluttajille/

 


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200