Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Juha Mikkola eläkkeelleJuha Mikkola eläkkeelle

Juha Mikkola siirtyy eläkkeelle 1.2.2017 alkaen.

 

Juha Mikkola aloitti tehtävänsä Lapua-ketjujen toimitusjohtajana vuonna 2009 ja niissä tehtävissä hän toimi syksyyn 2016 saakka. Tuolloin yhtiön pääomistaja Tuomas Luoma siirtyi markkinointipäällikön tehtävistä hoitamaan toimitusjohtajan tehtäviä. Viimeiset kuukaudet ennen eläköitymistä Juha Mikkola hoiti viennin kehitystehtäviä ja sukupolvenvaihdokseen liittyviä perehdyttämistehtäviä. Lapua-ketjuja hän ei kuitenkaan tule täysin jättämään eläkkeelle siirtymisen jälkeenkään, sillä hän jatkaa työskentelyään yrityksen hallituksessa.

 

Juha Mikkola on luonut työuransa teollisuuden johdon tehtävien parissa. Vahvan osaamisen ja vision avustuksella Lapua-ketjujen liikevaihto on kaksinkertaistunut vuosina 2009–2017. Kasvua ollaan saatu markkinaosuutta lisäämällä, ja tässä ollaan onnistuttu erityisesti vientialueilla. Myös tuotantokoneistoa on tänä aikana uudistettu merkittävästi.

 

Läksiäiskahvitukset vietettiin maanantaina 30.1. Koko Lapua-ketjujen henkilökunta toivottaa Juhalle erittäin antoisia ja hyvin ansaittuja eläkepäiviä!

 


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200