Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Automaattisesti päivittyvä varastolista kuljetinketjuista löytyy nyt Lapua-ketjujen kotisivuiltaAutomaattisesti päivittyvä varastolista kuljetinketjuista löytyy nyt Lapua-ketjujen kotisivuilta

 

Lapua-ketjut on viime vuosina kehittänyt omaa valmistuotevarastoaan ja saatavilla olevat valmiit varastotuotteet löytyvät nyt myös verkkosivuiltamme. Lapua-ketjujen kotisivuilla on nyt nähtävillä paljon kysytty automaattisesti päivittyvä varastolista, josta asiakkaamme näkevät varastotilanteen. Varasto kattaa yleisimpien perusketjujen lisäksi tiettyjä kysytyimpiä erikoisketjuja eri teollisuuden aloille.

 

Varaston kasvattamiseen on haluttu panostaa asiakastoiveiden mukaisesti ja sitä aiotaan myös jatkossa aktiivisesti kehittää niin määrien, kuin tuotevalikoimankin suhteen. Varaston optimoinnissa kuuntelemme mielellämme myös asiakkaita, joten jos on toiveita niin nämä voi esittää Lapua-ketjujen myynnille.

 

Jatkuvasti elävän varastotilanteen vuoksi suosittelemme ketjuja tarvitsevaa olemaan vielä yhteydessä myyntiimme tarkan saatavuustilanteen varmistamiseksi.

Ota talteen suora linkki varastolistalle:

https://www.lapua-ketjut.fi/ketjutuotteet/varastotuotteet/


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200